zakazana wycieczka
- basiad
- Autor
- Wylogowany
Mniej
Więcej
2013/10/27 16:56 #5324
przez basiad
Replied by basiad on topic zakazana wycieczka
I ja swoje zdjęcia przesłałam moderatorowi Jerzemu K.......mama nadzieje,że wywiązałam sie z zadania i godnie zastapiłam(wraz z Wanda) niedysponowanego naszego fotoreportera i Jego Małżonkę! Życzę szybkiego powrotu do zdrowia Wam Obojgu! Bardzo żałowalismy,że nie było Was z nami! Pozdrawiam serdecznie!
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
- agaziolk
- Wylogowany
Mniej
Więcej
2013/10/27 11:55 #5322
przez agaziolk
Replied by agaziolk on topic zakazana wycieczka
Odnośnie wycieczki chyba wszystko już zostało powiedziane. Wszystko się udało na 100% (no może poza pogodą ale wkońcu 15gr za deszcz to niezbyt wygórowana cena ) Dla mnie hitem było wydarzenie na rynku "Starego Miasta" i oddanie hołdu przez statystycznego Iławianina
Zapraszam do obejrzenia zdjęć
plus.google.com/photos/10736815125353592.../5939381509586258289
Zapraszam do obejrzenia zdjęć
plus.google.com/photos/10736815125353592.../5939381509586258289
- Wanda Piotrowska
- Wylogowany
2013/10/26 21:37 #5321
przez Wanda Piotrowska
Replied by Wanda Piotrowska on topic zakazana wycieczka
W wypowiedzi pani Basi wszystko "ujęte jak trzeba" nic dodać nic ująć
Było SUPER,
WSPANIALI PRZEWODNICY,
MIŁE TOWARZYSTWO
CIEKAWE ZWIEDZANE MIEJSCA
DZIĘKUJĘ
Było SUPER,
WSPANIALI PRZEWODNICY,
MIŁE TOWARZYSTWO
CIEKAWE ZWIEDZANE MIEJSCA
DZIĘKUJĘ
- basiad
- Autor
- Wylogowany
Mniej
Więcej
2013/10/26 20:22 #5320
przez basiad
zakazana wycieczka was created by basiad
Dotarłam do domu z plecakiem wypchanym wspaniałymi wrażeniami z wycieczki zakazanej do Iławy!!!!!!
To nic,że Iława nie przygotowała nam słońca a przywitałą deszczem.....to nic,bo przynajmniej ja nie odczułam braku słońca! A to za "przyczyną" dwóch Panów......Andrzeja B. i Dariusza P. Przewspaniały duet prześcigający sie(czyt.uzupełniający) w ciekawostkach i żarcikach! S U P E R ! Panie Andrzeju radze uważać......wychował Pan godnego zastepcę(nie następce,bo nas przecież Pan będzie jeszcze dłuuuuugo uszczęśliwiał swoja wiedzą).Panie Darku Paczkowski dziękuje.....to był naprawde wysiłek....cały dzień....tyle wiedzy przekazanej no i ta wizyta w......więzieniu.....do tej chwili mam w oczach spacerniak!!!!
Była nas 65 osobowa grupka.....troche chwilami rozciągnięta ale......panowie przewodnicy poradzili sobie i z tym.Niepotrzebne były nasze obawy,czy napewno zdążymy na pociąg.....Pan Andrzej wiedział doskonale,że tak! Prawie do chwili odjazdu pokazywał nam wraz z P.Darkiem ciekawostki ....m.in.lokomotywę,wieżę ciśnień,dworzec.Brawo,brawo,brawo Panowie!!!!!!! Jeszcze raz bardzo,bardzo dziekuję za wspaniale spędzona sobotę!!!!!!!Zyczę wszystkim miłej niedzieli.....ta dłuższa o godzinę!
P.S. zdjęcia będą troche później.....
I jeszcze jedno....gratulacje dla 4 szczęśliwców,którzy wygrali upominki a także dla Piotra.....najwytrwalszego wędrowniczka....SUPER TURYSTY,który został również wyróżniony upominkiem!
To nic,że Iława nie przygotowała nam słońca a przywitałą deszczem.....to nic,bo przynajmniej ja nie odczułam braku słońca! A to za "przyczyną" dwóch Panów......Andrzeja B. i Dariusza P. Przewspaniały duet prześcigający sie(czyt.uzupełniający) w ciekawostkach i żarcikach! S U P E R ! Panie Andrzeju radze uważać......wychował Pan godnego zastepcę(nie następce,bo nas przecież Pan będzie jeszcze dłuuuuugo uszczęśliwiał swoja wiedzą).Panie Darku Paczkowski dziękuje.....to był naprawde wysiłek....cały dzień....tyle wiedzy przekazanej no i ta wizyta w......więzieniu.....do tej chwili mam w oczach spacerniak!!!!
Była nas 65 osobowa grupka.....troche chwilami rozciągnięta ale......panowie przewodnicy poradzili sobie i z tym.Niepotrzebne były nasze obawy,czy napewno zdążymy na pociąg.....Pan Andrzej wiedział doskonale,że tak! Prawie do chwili odjazdu pokazywał nam wraz z P.Darkiem ciekawostki ....m.in.lokomotywę,wieżę ciśnień,dworzec.Brawo,brawo,brawo Panowie!!!!!!! Jeszcze raz bardzo,bardzo dziekuję za wspaniale spędzona sobotę!!!!!!!Zyczę wszystkim miłej niedzieli.....ta dłuższa o godzinę!
P.S. zdjęcia będą troche później.....
I jeszcze jedno....gratulacje dla 4 szczęśliwców,którzy wygrali upominki a także dla Piotra.....najwytrwalszego wędrowniczka....SUPER TURYSTY,który został również wyróżniony upominkiem!
Za tę wiadomość podziękował(a): Wanda Piotrowska
Czas generowania strony: 0.062 s.
- Jesteś tutaj:
- Home
- Forum
- Olsztyn. Aktywnie!
- Przewodnik czeka
- zakazana wycieczka