Znakowanie rowerów
- Liponek
- Autor
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
- kazios
- Wylogowany
Lakier kupisz w sklepie Autocolor na ul Pstrowskiego podajże 33. Na przeciw byłego salonu BMW
- Liponek
- Autor
Jestem zaskoczony. Czy na komendzie można oznakować w taki sposób swój rower?nie było pisaków ani grawerów tylko TAJNA BROŃ
To by mnie najbardziej satysfakcjonowało, ale mam obawy, że od gołego metalu lakier bezbarwny będzie odpryskiwać.Wystarczy pomalować lakierem bezbarwnym
- kazios
- Wylogowany
PS Pytanie z poza tematu. Kupiłem surową (niemalowaną) ramę. Nie chciałbym jej malować, gdyż gołe aluminium, spawy, przebarwienia wyglądają kusząco. Czy znacie jakieś sposoby zabezpieczenia ramy? Czy można położyć bezbarwny akryl na goły stop aluminium? Wszelka pomoc będzie satysfakcjonująca.
Wystarczy pomalować lakierem bezbarwnym. Niezabezpieczone aluminium będzie się utleniać. Niby bezbarwny ale lekko przyciemni barwę aluminium.
- i bike you*
- Wylogowany
w niedzielę nie było pisaków ani grawerów tylko TAJNA BROŃ
p.s.
a przez nieobecność straciłeś sporo, bo z \"rowerowych\" rzeczy udało się rozegrać kilkanaście gierek w bike polo, był rzut rowerem i tor przeszkód z obrzucaniem rowerzysty zgniłymi owocami
a do tego wszystkiego jam BMX i MTB na skateparku.
foty są niestety poza galerią Oln.Akt! chociaż Festiwal był jedną z oficjalnych kulminacji tego projektu: www.rowerowy.olsztyn.pl/galeria/category...ch-sportow-2010.html
pzdr!
- Liponek
- Autor
PS Pytanie z poza tematu. Kupiłem surową (niemalowaną) ramę. Nie chciałbym jej malować, gdyż gołe aluminium, spawy, przebarwienia wyglądają kusząco. Czy znacie jakieś sposoby zabezpieczenia ramy? Czy można położyć bezbarwny akryl na goły stop aluminium? Wszelka pomoc będzie satysfakcjonująca.
- dziadek
- Wylogowany
potwierdzenie w postaci karty z indywidualnym kodem.Organem pilotującym znakowanie był
WP.KMP w Olsztynie.
\"dziadek\"
- i bike you*
- Wylogowany
osoby zainteresowane zachęcam do zagadnięcia przy najbliższej okazji (koordynowałem współpracę z komendą i sprawę namiotu policyjnego na tej imprezie).
pzdr!
- KMarcel
- Wylogowany
- Liponek
- Autor
- Jesteś tutaj:
- Home
- Forum
- Olsztyn. Aktywnie!
- Rajdy długie (zaawansowane)
- Znakowanie rowerów