12.06 > Miejska gra rowerowa
- skali3
- Wylogowany
Pozdrawiam i do zobaczyska wkrótce, bo ten weekend akurat zapisany jestem na smocze łodzie, bo trzeba popróbować tych wynalazków
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
- skali3
- Wylogowany
Wielkie dzięki, o rezultatach napiszę
- KMarcel
- Wylogowany
- skali3
- Wylogowany
Jak wiecie nie wszyscy mieli takie same osoby z \"cmentarza\", niektórzy mieli osobę o nazwisku Schutte, i pytanie jest następujące, czy ktoś znalazł ten grób? Jeśli tak to proszę o nakreślenie miejsca, z góry dziękuję.
Sławek.
- kr0peczka
- Wylogowany
Mimo moich wcześniejszych obaw, że gra jest bardziej dla dzieci bardzo szybko doszłam do wniosku, że nie mam racji - szybkie przemierzenie trasy to był nie lada wyczyn logistyczny.
Z jednej strony był to dla mnie spory zastrzyk wiedzy z historii Olsztyna, z drugiej - niezły sprawdzian kondycji. Całe szczęście, że bufet regeneracyjny na mecie pozwolił odzyskać utraconą energię
Jeszcze raz gratuluję organizatorom. Wykonaliście kawał dobrej roboty! Mam nadzieję, że takich przedsięwzięć będzie jeszcze więcej
I bike you: czy mogłabym Cię prosić o przesłanie na maila w wolnej chwili tych zdjęć, które wrzuciłeś na rowerowy.olsztyn.pl, ale w ciut lepszej rozdzielczości? Z góry dzięki
- i bike you*
- Autor
- Wylogowany
www.rowerowy.olsztyn.pl/imprezy-turystyc...-mozaika-wyniki.html
jedno zdjęcie na zachętę
CHWAŁA ZWYCIĘZCOM!
- KMarcel
- Wylogowany
Gratulacje dla zwycięzców.
Jak już wcześniej wspominałem, przyjechałem z zamiarem pokręcenia się po mieście. Żadnej napinki na wynik. Zabrałem córkę. Miała większą frajdę niż ja. Bardzo cieszyło ją to, że przejechała całe miasto bez większych przerw (dla 9 latki to jednak było sporo). Pytałem ją co jakiś czas, czy nie spadamy przed czasem na metę, ale twardo walczyła do końca i zaliczyła wszystkie punkty (no, Radio było zamknięte jak przyjechaliśmy, ale punkt znaleziony). Dobrze, że na mecie ktoś jeszcze ostał Przynajmniej Manifest zostawiliśmy (w domu znalazłem jeszcze numerek spod Cerkwi )
Czekamy (z młodą) na następny taki event.
- skali3
- Wylogowany
Dziękuję i pozdrawiam
- krispi
- Wylogowany
- KMarcel
- Wylogowany
Ja tam jadę pokatać rowerem po mieście, na nagrody raczej nie liczę. Dlatego pytam się o towarzystwo. Żeby było weselej.
- i bike you*
- Autor
- Wylogowany
Zastanówcie się od razu nad ew. podziałem nagród...
Aha, rozumiem... należy szykować bliżej nieokreśloną ilość nagród ex-equo za zajęcie pierwszego miejsca
Do zobaczenia!
- honor
- Wylogowany
- sulivia
- Wylogowany
- sulivia
- Wylogowany
- kr0peczka
- Wylogowany
- KMarcel
- Wylogowany
Nie wiem jak tam z \"grupowaniem\" się uczestników, ale jeśli ktoś ma ochotę pojechać parą, lub w większej paczce to jestem chętny i otwarty :-D
Marcel
- i bike you*
- Autor
- Wylogowany
www.rowerowy.olsztyn.pl/wydarzenia/265-r...owa-gra-miejska.html
- Jesteś tutaj:
- Home
- Forum
- Olsztyn. Aktywnie!
- Rajdy długie (zaawansowane)
- 12.06 > Miejska gra rowerowa