/OWACJE!/ pękło nam 2000 :)
- marcin
- Wylogowany
Mniej
Więcej
2011/08/23 20:46 - 2011/08/23 20:50 #2461
przez marcin
Replied by marcin on topic O:/OWACJE!/ pękło nam 2000 :)
Dodam od siebie skromną opinię że To forum niewątpliwie przczyniło sie dla dobra ogółu i zjednoczyło wielu rowerzystów,dzięki czemu poznajemy fajnych ludzi i odkrywamy ciekawe tereny bliskie i dalekie naszego Olsztyna.
Pozdrowery.
Pozdrowery.
Ostatnia2011/08/23 20:50 edycja: marcin od.
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
- krispi
- Wylogowany
Mniej
Więcej
2011/08/23 20:17 #2459
przez krispi
Replied by krispi on topic O:/OWACJE!/ pękło nam 2000 :)
Wielkie gratulacje dla LAUREATÓW za aktywność oraz nie mniejsze dla ANIMATORÓW projektu OLSZTYN?AKTYWNIE!, że widzą AKTYWNYCH !!! BRAVO !!! TAK TRZYMAĆ !!!
- i bike you*
- Autor
- Wylogowany
2011/08/23 02:59 - 2011/08/23 03:07 #2454
przez i bike you*
Replied by i bike you* on topic O:/OWACJE!/ pękło nam 2000 :)
anonimowy kurier rowerowy () dostarczył wreszcie torby z upominkami dla:
^ Kr0peczki, która wystukała 2-tysięczny post
^ mxc, który sporządza i udostępnia foto- i filmo-relacje z niemal wszystkich wyjazdów zapowiadanych w wątkach \'zaawansowanych\' na tym forum.
podziękowania & gratulacje!
jedziemy dalej!
^ Kr0peczki, która wystukała 2-tysięczny post
^ mxc, który sporządza i udostępnia foto- i filmo-relacje z niemal wszystkich wyjazdów zapowiadanych w wątkach \'zaawansowanych\' na tym forum.
podziękowania & gratulacje!
jedziemy dalej!
Ostatnia2011/08/23 03:07 edycja: i bike you* od.
- i bike you*
- Autor
- Wylogowany
2011/08/10 10:40 #2387
przez i bike you*
Replied by i bike you* on topic O:/OWACJE!/ pękło nam 2000 :)
no to teraz nieubłaganie zmierzamy w stronę 3 tysięcy
---
Grześka też nie będzie, bo wybiera się na maraton w Ełku, który tak jak nasza wycieczka odbywa się wyjątkowo w sobotę.
---
Grześka też nie będzie, bo wybiera się na maraton w Ełku, który tak jak nasza wycieczka odbywa się wyjątkowo w sobotę.
- kr0peczka
- Wylogowany
Mniej
Więcej
2011/08/10 08:12 - 2011/08/10 11:33 #2384
przez kr0peczka
Hehe dziękuję bardzo, ja też obserwowałam rosnącą liczbę postów i świadomość, że przebiję 2000 skłoniła mnie do szybszego niż planowałam zamieszczenia fotorelacji z Sętala
I bike you - nie mogę być na najbliższej oficjalnej wycieczce dla pierogowych skrytożerców, więc uprzedzam wcześniej, żebyś nie zabierał ze sobą zbędnego balastu (czyt. mojej niespodzianki)
Replied by kr0peczka on topic O:/OWACJE!/ pękło nam 2000 :)
Hehe dziękuję bardzo, ja też obserwowałam rosnącą liczbę postów i świadomość, że przebiję 2000 skłoniła mnie do szybszego niż planowałam zamieszczenia fotorelacji z Sętala
I bike you - nie mogę być na najbliższej oficjalnej wycieczce dla pierogowych skrytożerców, więc uprzedzam wcześniej, żebyś nie zabierał ze sobą zbędnego balastu (czyt. mojej niespodzianki)
Ostatnia2011/08/10 11:33 edycja: kr0peczka od.
- sulivia
- Wylogowany
Mniej
Więcej
2011/08/09 22:01 #2381
przez sulivia
Replied by sulivia on topic O:/OWACJE!/ pękło nam 2000 :)
Gratulacje dla szczęśliwców
- marcin
- Wylogowany
Mniej
Więcej
- i bike you*
- Autor
- Wylogowany
2011/08/09 00:20 - 2011/08/09 00:22 #2373
przez i bike you*
/OWACJE!/ pękło nam 2000 :) was created by i bike you*
Nie wiem czy wszyscy zauważyli, że nasze \'zaawansowanie\' na forum przekroczyło okrągłą liczbę 2 tysięcy wpisów
W związku z tym postanowiłem przeprowadzić małe dochodzenie aby osoba, która swoim postem przyczyniła się do tego została specjalnie uhonorowana;)
W tym celu dokładnie obserwowałem licznik i zgodnie z nim moja relacja z dzikiego wypadu do Sętala w tym wątku: www.aktywnie.olsztyn.eu/index.php/forum/...sierpnia-g-stal.html
była pod nr 1999. Zgodnie z tym wskazaniem, specjalną nagrodę przekazaną przez ratuszowy Wydział Promocji, Kultury i Turystyki (ze znanym nam ze spotkań dyr. M. Rytczakiem na czele) otrzymuje.....
Kr0peczka
Myślę, że przy okazji tej małej \"uroczystości\" trzeba oklaskiwać także użytkownika mxc, który wypełnia nasze forum wyjątkowymi materiałami z przejechanych tras \'oficjalnych\' i \'dzikich\'.
Przy najbliższej okazji przekażę Wam specjalne upominki.
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH!
W związku z tym postanowiłem przeprowadzić małe dochodzenie aby osoba, która swoim postem przyczyniła się do tego została specjalnie uhonorowana;)
W tym celu dokładnie obserwowałem licznik i zgodnie z nim moja relacja z dzikiego wypadu do Sętala w tym wątku: www.aktywnie.olsztyn.eu/index.php/forum/...sierpnia-g-stal.html
była pod nr 1999. Zgodnie z tym wskazaniem, specjalną nagrodę przekazaną przez ratuszowy Wydział Promocji, Kultury i Turystyki (ze znanym nam ze spotkań dyr. M. Rytczakiem na czele) otrzymuje.....
Kr0peczka
Myślę, że przy okazji tej małej \"uroczystości\" trzeba oklaskiwać także użytkownika mxc, który wypełnia nasze forum wyjątkowymi materiałami z przejechanych tras \'oficjalnych\' i \'dzikich\'.
Przy najbliższej okazji przekażę Wam specjalne upominki.
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH!
Ostatnia2011/08/09 00:22 edycja: i bike you* od.
Czas generowania strony: 0.086 s.
- Jesteś tutaj:
- Home
- Forum
- Olsztyn. Aktywnie!
- Rajdy długie (zaawansowane)
- /OWACJE!/ pękło nam 2000 :)