Rajd na zakończenie sezonu 2012 z bonusem
- Krysia
- Wylogowany
Mniej
Więcej
2012/11/28 07:42 #4595
przez Krysia
Replied by Krysia on topic O:Rajd na zakończenie sezonu 2012 z bonusem
No tylko kto za Wami harpaganami nadąży;-)
Łączenie wszystkich do kupy raczej nie ma sensu, bo wszyscy się będą męczyli. Harpagany, że tempo lamerskie, a lamerzy, że mają wywieszony język i wyścigi zamiast przyjemności. Stąd i te podziały się wzięły.
No nic. Poczekamy zobaczymy.
Mam nadzieję, że ci od grawitacyjnego żadnych zmian nie przewidują i dalej w ramach Olsztyn Aktywnie będą treningi, bo muszę się paru rzeczy nauczyć
Łączenie wszystkich do kupy raczej nie ma sensu, bo wszyscy się będą męczyli. Harpagany, że tempo lamerskie, a lamerzy, że mają wywieszony język i wyścigi zamiast przyjemności. Stąd i te podziały się wzięły.
No nic. Poczekamy zobaczymy.
Mam nadzieję, że ci od grawitacyjnego żadnych zmian nie przewidują i dalej w ramach Olsztyn Aktywnie będą treningi, bo muszę się paru rzeczy nauczyć
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
- TomaszK
- Wylogowany
Mniej
Więcej
2012/11/27 11:39 #4594
przez TomaszK
Replied by TomaszK on topic O:Rajd na zakończenie sezonu 2012 z bonusem
Osobiście mam nadzieję, że wreszcie powstanie spójność bractwa kolarskiego bo robiły się dziwne rozłamy a cel był wspólny, uczestniczyć w ciekawych wyprawach weekendowych.
Kolarstwo górskie również przejdzie metamorfozę, rozmowy trwają.
Mam nadzieję, że pojawią się obiecane maratony rowerowe w granicach Olsztyna. Jeśli to byłby cykl jak \"Z biegiem natury\" to w ogóle bajka.
Kolarstwo górskie również przejdzie metamorfozę, rozmowy trwają.
Mam nadzieję, że pojawią się obiecane maratony rowerowe w granicach Olsztyna. Jeśli to byłby cykl jak \"Z biegiem natury\" to w ogóle bajka.
- marcin
- Wylogowany
Mniej
Więcej
2012/11/26 22:57 #4593
przez marcin
Replied by marcin on topic O:Rajd na zakończenie sezonu 2012 z bonusem
Korzystając z nowych mozliwości można raczej zyskac a nie stracic,to chyba oczywiste.
- sulivia
- Wylogowany
Mniej
Więcej
2012/11/26 16:28 #4592
przez sulivia
Replied by sulivia on topic O:Rajd na zakończenie sezonu 2012 z bonusem
Ja mam tylko nadzieję, że przy okazji TYCH zmian, my jako aktywna społeczność Olsztyna zyskamy .
- jarek3325
- Wylogowany
Mniej
Więcej
2012/11/26 15:25 #4591
przez jarek3325
Replied by jarek3325 on topic O:Rajd na zakończenie sezonu 2012 z bonusem
Warto odnotować iż w rekatywowanym Klubie Turystyki Rowerowej 4R w Komisji Rewizyjnej znajduje się również nasz kolega TOM.
- krispi
- Wylogowany
Mniej
Więcej
2012/11/26 14:10 #4590
przez krispi
Replied by krispi on topic O:Rajd na zakończenie sezonu 2012 z bonusem
No to dzięki koledze Marcinowi, już wszystko wiemy. Przyszło nowe ... Gratulacje dla naszego kolegi majkela z tytułu objęcia viceprezesury. Teraz rajdy ,,oficjalne\'\' staną się na pewno bardziej ,,dzikie\'\'. I o to kamon. I hope !
- marcin
- Wylogowany
Mniej
Więcej
2012/11/26 13:25 #4589
przez marcin
Replied by marcin on topic O:Rajd na zakończenie sezonu 2012 z bonusem
Szkoda bo na oficjalne rajdy jezdziło sporo uczestników,w zamian jednak będą organizowane rajdy dzikie więc koło kręci sie dalej..
Przy okazji warto odnotowac że niedawno reaktywował sie Klub Turystyki Rowerowej 4R,pierwsze zebranie za nami,tworzone są plany na sezon 2013 co powinno zaprocentowac w postaci rajdów zaawansowanych,rajdy kilkudniowe i zagraniczne.
Jest zatem szansa że ruszy coś nowego.
www.4r.olsztyn.pl/
Przy okazji warto odnotowac że niedawno reaktywował sie Klub Turystyki Rowerowej 4R,pierwsze zebranie za nami,tworzone są plany na sezon 2013 co powinno zaprocentowac w postaci rajdów zaawansowanych,rajdy kilkudniowe i zagraniczne.
Jest zatem szansa że ruszy coś nowego.
www.4r.olsztyn.pl/
- Wisia
- Autor
- Wylogowany
Mniej
Więcej
2012/11/24 22:04 #4585
przez Wisia
Replied by Wisia on topic O:Rajd na zakończenie sezonu 2012 z bonusem
Dokładnie??? ale o co chodzi???? bo to jakieś dziwne jest ;(((
- krispi
- Wylogowany
Mniej
Więcej
2012/11/24 19:29 #4584
przez krispi
Replied by krispi on topic O:Rajd na zakończenie sezonu 2012 z bonusem
Oh, shit !!! Niepowetowana strata !!! What happened !?
- i bike you*
- Wylogowany
2012/11/24 13:55 #4580
przez i bike you*
Replied by i bike you* on topic O:Rajd na zakończenie sezonu 2012 z bonusem
Z ostatnich ustaleń i mojej wiedzy wynika, że ta wycieczka była moim pożegalnym spotkaniem w roli \"oficjalnego\" prowadzącego
W szeregach organizatorów nastąpiły zmiany i wygląda na to, że nie będzie mi dane przygotowywać i prowadzić wycieczek \'zaawansowanych\' w 2013 r.
Jeśli będę wiedział coś więcej, na pewno się tym podzielę, abyśmy (zgodnie z zapowiedziami i trzyletnią tradycją) mogli wspólnie zastanowić się nad kilkoma trasami do przejechania. Jeśli będzie inaczej, to na pewno spotkamy się i tak w peletonie uczestników \'zaawansowanych\' albo na jakimś \'dzikusie\'
Z pozdrowieniami!
Mirek
W szeregach organizatorów nastąpiły zmiany i wygląda na to, że nie będzie mi dane przygotowywać i prowadzić wycieczek \'zaawansowanych\' w 2013 r.
Jeśli będę wiedział coś więcej, na pewno się tym podzielę, abyśmy (zgodnie z zapowiedziami i trzyletnią tradycją) mogli wspólnie zastanowić się nad kilkoma trasami do przejechania. Jeśli będzie inaczej, to na pewno spotkamy się i tak w peletonie uczestników \'zaawansowanych\' albo na jakimś \'dzikusie\'
Z pozdrowieniami!
Mirek
- i bike you*
- Wylogowany
2012/11/05 10:56 - 2012/11/05 11:08 #4516
przez i bike you*
Zaległe zdjęcia z wycieczki i spotkania przy grzybowej zupce i wspominkach kilku minionych miesięcy:
^ okolice Gietrzwałdu.
Wszyscy w oczekiwaniu na to:
^ gdzieś w pobliżu brzegów jez. Giłwa
^ w tle alejka do/z Cudownego Żródełka w Gietrzwałdzie.
^ rozległa polana w okolicach Kudyp (trzeba pamiętać o pomyśle, aby w to miejsce wracać o każdej porze roku i w różnych okolicznościach przyrody cykać fotkę w towarzystwie tego samotnego drzewa).
^ powycieczkowa biesiada
^ na stołach była tylko wegetariańska zupka:) elementy niepoprawne zostały profilaktycznie zamaskowane
Podziękowania dla Kr0peczki, Michała i Gosi za przygotowanie prezentacji.
Następne spotkanie już wkrótce!
^ okolice Gietrzwałdu.
Wszyscy w oczekiwaniu na to:
^ gdzieś w pobliżu brzegów jez. Giłwa
^ w tle alejka do/z Cudownego Żródełka w Gietrzwałdzie.
^ rozległa polana w okolicach Kudyp (trzeba pamiętać o pomyśle, aby w to miejsce wracać o każdej porze roku i w różnych okolicznościach przyrody cykać fotkę w towarzystwie tego samotnego drzewa).
^ powycieczkowa biesiada
^ na stołach była tylko wegetariańska zupka:) elementy niepoprawne zostały profilaktycznie zamaskowane
Podziękowania dla Kr0peczki, Michała i Gosi za przygotowanie prezentacji.
Następne spotkanie już wkrótce!
Ostatnia2012/11/05 11:08 edycja: i bike you* od.
- i bike you*
- Wylogowany
2012/10/24 23:22 - 2012/10/24 23:31 #4479
przez i bike you*
Podstawowy wariant trasy objechany. Niby to blisko Olsztyna, ale lubię mieć pewność, że zaplanowane drogi nadal są przejezdne.
W terenie zrobiłem też próbę rozwinięcia przed \'zaawansowanym\' Jaśniepaństwem złocistego, liściastego dywanu pod koła Wszystko gotowe! Zapraszam w sobotę!
Szybkie foto z telefonu:
^ urokliwa droga nad brzegami jez. Giłwa
^ alejka \"od/do źródełka\" w Gietrzwałdzie.
Już dziś wiem, że w sobotę podczas spotkania będzie możliwość premierowego w Olsztynie obejrzenia części wystawy \"Afryka Nowaka\" (afrykanowaka.pl/), którą sprowadziliśmy wspólnymi siłami z Wisią i niebawem pokażemy w całości :)
Już dziś wiem także, że w Marinie będziemy jedli zupę grzybową
W terenie zrobiłem też próbę rozwinięcia przed \'zaawansowanym\' Jaśniepaństwem złocistego, liściastego dywanu pod koła Wszystko gotowe! Zapraszam w sobotę!
Szybkie foto z telefonu:
^ urokliwa droga nad brzegami jez. Giłwa
^ alejka \"od/do źródełka\" w Gietrzwałdzie.
Już dziś wiem, że w sobotę podczas spotkania będzie możliwość premierowego w Olsztynie obejrzenia części wystawy \"Afryka Nowaka\" (afrykanowaka.pl/), którą sprowadziliśmy wspólnymi siłami z Wisią i niebawem pokażemy w całości :)
Już dziś wiem także, że w Marinie będziemy jedli zupę grzybową
Ostatnia2012/10/24 23:31 edycja: i bike you* od.
- i bike you*
- Wylogowany
2012/10/23 08:45 - 2012/10/23 12:34 #4473
przez i bike you*
Startujemy o 10:00 pod wiaduktem kolejowym na al. Schumanna.
Pojedziemy w kierunku Gietrzwałdu i Rentyn na jesienny objazd jez. Giłwa (Rentyńskie). Trasę będziemy modyfikować w zależności od kondycji grupy, cały czas mają na uwadze to, że ok 14:30 powinniśmy być w Olsztynie.
O 15:00 we wspomnianej już Marina Lunge Club nad brzegiem jez. Ukiel (Krzywe) /za Hotelem Omega/ rozpoczniemy podsumowanie wszystkich imprez \'zaawansowanych\' i \'dzikich\' z całego sezonu 2012.
Poza tym, zorganizujemy rowerowy Hyde Park, czyli otwartą możliwość pokazania i opowiedzenia o swoich rowerowych wyjazdach. Zapraszamy do pokazania zdjęć, filmów, prezentacji, pamiątek. Limit jednego wystąpienia = 15 minut.
W Marinie podczas spotkania będzie możliwość zakupów w barku.
Pojedziemy w kierunku Gietrzwałdu i Rentyn na jesienny objazd jez. Giłwa (Rentyńskie). Trasę będziemy modyfikować w zależności od kondycji grupy, cały czas mają na uwadze to, że ok 14:30 powinniśmy być w Olsztynie.
O 15:00 we wspomnianej już Marina Lunge Club nad brzegiem jez. Ukiel (Krzywe) /za Hotelem Omega/ rozpoczniemy podsumowanie wszystkich imprez \'zaawansowanych\' i \'dzikich\' z całego sezonu 2012.
Poza tym, zorganizujemy rowerowy Hyde Park, czyli otwartą możliwość pokazania i opowiedzenia o swoich rowerowych wyjazdach. Zapraszamy do pokazania zdjęć, filmów, prezentacji, pamiątek. Limit jednego wystąpienia = 15 minut.
W Marinie podczas spotkania będzie możliwość zakupów w barku.
Ostatnia2012/10/23 12:34 edycja: i bike you* od.
- Wisia
- Autor
- Wylogowany
Mniej
Więcej
2012/10/18 20:05 - 2012/10/20 07:28 #4448
przez Wisia
Rajd na zakończenie sezonu 2012 z bonusem was created by Wisia
Tak jak wcześniej Mirek wspominał na oficjalnym rajdzie szykuje się rajd na zakończenie sezonu rajdów długich w roku 2012.
Spotykamy sie 27.10 o godz.10 - gdzie sie spotykamy i gdzie jedziemy poda Mirek
o godz.15 pojawimy się w Marina Lounge Club (ul. Jeziorna 6) gdzie dostaniemy coś ciepłego do jedzenia.
A potem to już inwencja twórcza nas wszystkich. Będziemy mieli do dyspozycji rzutnik.
Każdy może pokazać swoją wyprawę, przejażdżkę...i co tam chce - jeden warunek - pokaz musi trwać max.15 min. i być związany z rowerami.
Jeżeli ktoś nie może rano rowerować a ma ochotę z nami poopowiadać, pooglądać...itp w Marinie - oczywiście zapraszamy!!
To tyle - dalsze szczegóły wkrótce.
Spotykamy sie 27.10 o godz.10 - gdzie sie spotykamy i gdzie jedziemy poda Mirek
o godz.15 pojawimy się w Marina Lounge Club (ul. Jeziorna 6) gdzie dostaniemy coś ciepłego do jedzenia.
A potem to już inwencja twórcza nas wszystkich. Będziemy mieli do dyspozycji rzutnik.
Każdy może pokazać swoją wyprawę, przejażdżkę...i co tam chce - jeden warunek - pokaz musi trwać max.15 min. i być związany z rowerami.
Jeżeli ktoś nie może rano rowerować a ma ochotę z nami poopowiadać, pooglądać...itp w Marinie - oczywiście zapraszamy!!
To tyle - dalsze szczegóły wkrótce.
Ostatnia2012/10/20 07:28 edycja: Wisia od.
Czas generowania strony: 0.104 s.
- Jesteś tutaj:
- Home
- Forum
- Olsztyn. Aktywnie!
- Rajdy długie (zaawansowane)
- Rajd na zakończenie sezonu 2012 z bonusem