RAJD DZIKI nr 1/2013 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU
- marcin
- Wylogowany
Mniej
Więcej
2013/01/03 17:40 - 2013/01/03 17:49 #4676
przez marcin
Replied by marcin on topic O:RAJD DZIKI nr 1/2013 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU
łał fotograf uchwycił nawet lecący na ziemie gulasz z ziemniakami przed Strugiem
winien jestem wyjasnienia i przeprosiny za bałagan który zrobiłem niechcący ustawiając sie do zdjęcia,płot a raczej betonowy słupek z donicą był niestabilny i pod naporem wspinającej sie mojej osoby wszystko runęło na ulice z hałasem.Ale błyskawicznie posprzatałem tak że gospodarze chyba nic nie zauważyli(mam nadzieje;)
Za incydent przepraszam i obiecuje poprawe
Na zbiórke spuzniłem sie 8 minut,niepewny pogoniłem za grupą.Niełatwo było nadrobic strate,na plaże wpadłem juz po fajerwerkach ale na toast w sam raz.
winien jestem wyjasnienia i przeprosiny za bałagan który zrobiłem niechcący ustawiając sie do zdjęcia,płot a raczej betonowy słupek z donicą był niestabilny i pod naporem wspinającej sie mojej osoby wszystko runęło na ulice z hałasem.Ale błyskawicznie posprzatałem tak że gospodarze chyba nic nie zauważyli(mam nadzieje;)
Za incydent przepraszam i obiecuje poprawe
Na zbiórke spuzniłem sie 8 minut,niepewny pogoniłem za grupą.Niełatwo było nadrobic strate,na plaże wpadłem juz po fajerwerkach ale na toast w sam raz.
Ostatnia2013/01/03 17:49 edycja: marcin od.
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
- Wisia
- Wylogowany
Mniej
Więcej
2013/01/03 16:41 - 2013/01/03 16:46 #4675
przez Wisia
Replied by Wisia on topic O:RAJD DZIKI nr 1/2013 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU
Ostatnia2013/01/03 16:46 edycja: Wisia od.
- marcin
- Wylogowany
Mniej
Więcej
2013/01/02 18:54 #4674
przez marcin
Replied by marcin on topic O:RAJD DZIKI nr 1/2013 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU
Dla mnie ten rajd był wyjątkowo szczęśliwy
Telenowela pt \"Złoty Strug i zaginiona komórka\" zakończyła sie nieoczekiwanie happy endem a ogromny udział w tym miał jarek który rzucił celną uwagę by pogrzebac w kanapie ,no i skarby sie znalazły
Jarek wielki plus dla Ciebie!
Od Nowego Roku mam \"miejscówke\" w Pluskach na zaklętej kanapie.
Telenowela pt \"Złoty Strug i zaginiona komórka\" zakończyła sie nieoczekiwanie happy endem a ogromny udział w tym miał jarek który rzucił celną uwagę by pogrzebac w kanapie ,no i skarby sie znalazły
Jarek wielki plus dla Ciebie!
Od Nowego Roku mam \"miejscówke\" w Pluskach na zaklętej kanapie.
- jarek3325
- Wylogowany
Mniej
Więcej
2013/01/02 13:37 #4672
przez jarek3325
Replied by jarek3325 on topic O:RAJD DZIKI nr 1/2013 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU
Z kronikarskiego obowiązku trzeba powiedzieć iż tradycyjny Noworoczny Rajd nr 1 anno domini 2013 odbył się zgodnie z planem. Na zbiórce mimo szalonej nocy sylwestrowej zgłosiło się 9 osób: 2 dziewczyny- Ewa oraz Gosia oraz 7 muszkieterów: Michał, Paweł, Leszek, Marek, Paweł, Grzesiek oraz moja skromna osoba. Do Plusek ruszyliśmy w szampańskich nastrojach. Do Plusek dołączył do nas Marcin, który spóźnił się na zbiórkę i nie miał z nami kontaktu telefonicznego, gdyż na ostatnim rajdzie zgubił swój telefon I stał się cud. W knajpie Złoty Strug Marcin odnalazł swój zagubiony telefon w 2012 roku. Jest to wróżba,że ten rok będzie lepszy niż poprzedni. W miedzy czasie na plaży odbył się zapierający dech pokaz pirotechniczny zorganizowany przez Pawła. Toastów nie było końca. W drodze powrotnej zaliczyłem tylko 1-go bęca. Niestety w lasach zalega jeszcze śnieg oraz lód. Na moim liczniku moje pierwsze 50 kilosów.Michał niedługo dołączy fotorelację z tego niezwykłego rajdu.
- jarek3325
- Wylogowany
Mniej
Więcej
2012/12/31 22:44 #4671
przez jarek3325
Replied by jarek3325 on topic O:RAJD DZIKI nr 1/2013 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU
Obecny
- Maro
- Wylogowany
Mniej
Więcej
2012/12/31 22:30 #4670
przez Maro
Replied by Maro on topic O:RAJD DZIKI nr 1/2013 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU
- pawelr
- Autor
- Wylogowany
Mniej
Więcej
2012/12/30 17:58 #4662
przez pawelr
RAJD DZIKI nr 1/2013 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU was created by pawelr
Tradycyjnie 1 stycznia witamy rowerowo Nowy Rok.
Godz.10.30. spotykamy się na skrzyżowaniu ulic Pstrowskiego i Synów Pułku /dawny Rolnik/,o 10.50 przy Biedronce na ul.Bartąskiej.
Jedziemy do Plusek.
W programie atrakcje noworoczne /można zabrać ze sobą fajerwerki/.
Godz.10.30. spotykamy się na skrzyżowaniu ulic Pstrowskiego i Synów Pułku /dawny Rolnik/,o 10.50 przy Biedronce na ul.Bartąskiej.
Jedziemy do Plusek.
W programie atrakcje noworoczne /można zabrać ze sobą fajerwerki/.
Czas generowania strony: 0.067 s.
- Jesteś tutaj:
- Home
- Forum
- Olsztyn. Aktywnie!
- Rajdy długie (zaawansowane)
- RAJD DZIKI nr 1/2013 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU