05 września >> Elektrownie
- pawel
- Wylogowany
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
- marcin
- Wylogowany
- krispi
- Wylogowany
Duża przyjemność oglądać Twoje zdjęcia kazios ! Ale brakuje ujęcia tej płaskiej \"piętnastki\"?! łups !
- i bike you*
- Autor
- Wylogowany
---
a piętnastkę (ja mam akurat nasadową) tez wożę, bo jak śmigam na Giancie, to tak jak Roman (i do niedawna \'dziadek\') należę do grona \"planetarian\".
- barbara4
- Wylogowany
- marcin
- Wylogowany
Pozder..
- kazios
- Wylogowany
Tak mało jeżdżę, że mnie dziś tyłek od siodełka boli
Jeszcze raz dziękuje Panu, który mi pożyczył klucz płaski nr 15, bez tego znów musiał bym dzwonić po lawetę do domu
Dzięki za miło spędzony czas
parę moich fotosów
szkoda, że była słaba przejrzystość bo panorama na okolice prawie jak w Bieszczadach
- barbara4
- Wylogowany
uprzejmie donoszę, że \"rodzinni\" zazdroszczą \"długim\" fajnych zdjęć - czyli podglądają forum.
pozdrawiam
- i bike you*
- Autor
- Wylogowany
- marcin
- Wylogowany
slodkosci...trafil nam sie fajny \"kiermas warmisnki\" w brąswaldzie,dorzuce pare zdjec z tej imprezy
rowerowy samopas no i oczywiscie kolejny instruktaz z wymiany dętki
a tu..oprawcy Kazikowej opony szukają dziury w calym,na szczescie opona byla cala i Kazios jechal dalej! Dziadek i towarzysz dali przyklad i wzór do nasladowania-trzeba sobie pomagac
- marcin
- Wylogowany
- i bike you*
- Autor
- Wylogowany
jak było na trasie \'rodzinnej\'?
p.s. ja chyba Cię widziałem na Bałtyckiej, ale nie przyszło mi do głowy, że zmierzasz na 10:00 pod Ratusz, więc się dłuzej nie przyjrzałem i nie poznałem
- marcin
- Wylogowany
- krispi
- Wylogowany
- i bike you*
- Autor
- Wylogowany
naniosłem tylko zarys trasy na mapę, a krystian i michał znaleźli fajne drogi w bardzo malowniczych okolicach. brawo!
jako, że dziś śmigałem jako młodszy pomocnik asystenta majstra miałem czas na klepanie zdjęć, a dodatkowo chmurzyska na niebie były takie jak mi się najbardziej podobają
oczekiwanie na start na Likusach >
jeszcze tylko pare słów od Kierownika >
jeden z wielu niedoinwestowanych szlaków rowerowych... albo rewolucyjny w swej prostocie pomysł- szlak do maszerowania z rowerem u boku (bo o jazdę w takim kopnym piachu raczej trudno) >
seryjka na zjeździe Mątki-Kajny >
\'dziadek\' fachowo wykazuje się wiedzą nt. działania tarana wodnego w Kajnach >
na takie widoczki nie trzeba było długo czekać >
sorki, nie mogłem sie powstrzymać... lekko podkręcona fotka (nie fotomontaż) z dzisiejszej wycieczki >
Cerkiewnik >
Niektórzy mieszkańcy wioski byli nieźle zdziwieni naszą wizytą... >
... a niektórzy nie czekali na dalszy rozwój wydarzeń tylko brali nogi i kopyta za pas (bo nie wiadomo co taka ekipa \'miastowych\' wymyśli ) >
pod budynkiem szkoły w Brąswałdzie >
spontaniczna (ale udana) wizyta na Kiermasie Warmińskim w Braswałdzie >
\'kazios\' postanowił sprawdzić czy nadal pamięta jak zmienić dętkę >
jak widać, wizyta we wnętrzu elektrowni wodnej była dla wycieczkowiczów zajmująca >
nasz \'gang\'. nad głowami eksponowane są rowery zdobyte na miejscowych podczas festynu >
tak jak przed tygodniem, gościmy w garażu (i na garażu) \'dziadka\' pod Redykajnami >
tak jak mówiłem, koleżanka licząca tego dni cyklistów na rondzie miała kłopot ze zliczeniem wyjeżdżającej z ul. Leśnej grupy \'powycieczkowej\'. ostatecznie, zakreśliła wszystkich w jedno kółko z napisem \"grupa\", bo czuła, że to ja próbuję sztucznie podbijać ruch na rondzie >
- marcin
- Wylogowany
- pawel
- Wylogowany
- pawel
- Wylogowany
- kot
- Wylogowany
tylko rower muszę naprawić
jadąc po ciemku bez świateł wpadłem na słupek betonowy który wyrósł na środku drogi chyba miał bronić wjazdu samochodom ale mnie też skutecznie zatrzymał
i przełącznik przerzutek połamany
- pawel
- Wylogowany
- Jesteś tutaj:
- Home
- Forum
- Olsztyn. Aktywnie!
- Rajdy długie (zaawansowane)
- 05 września >> Elektrownie