"Tropem Napoleona" -Rajd Dziki 06.03.11
- .studnikOln.
- Wylogowany
Mniej
Więcej
2011/03/04 14:51 #1369
przez .studnikOln.
Replied by .studnikOln. on topic O:"Tropem Napoleona" -Rajd Dziki 06.03.11
Po godzinie perypetii udało się zarejestrować ! Cóż to za uczucie pisać tutaj , normalnie ,na forum.
Trasa w sam raz na pierwszy wypad w tym roku , mam nadzieję że nie będziemy zagłębiać się w jakieś oblodzone ścieżki bo zadebiutuję w SPD-ach mając przetarte slicki A nie chcę driftować zębami po lodzie.
Trasa w sam raz na pierwszy wypad w tym roku , mam nadzieję że nie będziemy zagłębiać się w jakieś oblodzone ścieżki bo zadebiutuję w SPD-ach mając przetarte slicki A nie chcę driftować zębami po lodzie.
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
- krispi
- Wylogowany
Mniej
Więcej
2011/03/03 16:56 - 2011/03/03 16:59 #1364
przez krispi
Replied by krispi on topic O:"Tropem Napoleona" -Rajd Dziki 06.03.11
Bardzo pięknie ! Zapowiadam się ! Poszukamy Napoleona, chociaż wolałbym napoleonkę, hi, hi !
P.S. W Ługwałdzie jest zajazd ,,Napoleoński\'\' może tam go znajdziemy ? Jak pojedziemy. Ale to nie po drodze.
P.S. W Ługwałdzie jest zajazd ,,Napoleoński\'\' może tam go znajdziemy ? Jak pojedziemy. Ale to nie po drodze.
Ostatnia2011/03/03 16:59 edycja: krispi od.
- honor
- Wylogowany
Mniej
Więcej
2011/03/02 23:27 #1362
przez honor
Replied by honor on topic O:"Tropem Napoleona" -Rajd Dziki 06.03.11
Zgłaszam się na ochotnika . Szkoda, że nie wiedziałem o rekonesansie, też chętnie bym się wybrał.
- marcin
- Autor
- Wylogowany
Mniej
Więcej
2011/03/02 21:42 - 2011/03/02 22:00 #1361
przez marcin
"Tropem Napoleona" -Rajd Dziki 06.03.11 was created by marcin
Wiatm,zbliża sie nieuchronnie rekonstrukcja bitwy Napoleońskiej w Jonkowie. Przed decydującym starciem proponuje wykonac próbny najazd na okoliczne wioski,sklepy,lasy i nie tylko..
Zrobilem maly rekonesans po okolicy i zapewniam ze bedzie z \"..górki i płasko\"
Drogi w dobrym stanie,szutrówki gladkie od sniegu(w niedziele moze go nie byc;) a asfalty suche.Wg prognozy ma byc ok -4st i slonecznie.
Przy okazji poszukamy wiosny! Start z likus,zaliczymy Brąswald,Barkwede,Rózynke i Jonkowo..
Trasa liczy ok 55km,wstepny zarys tutaj:
www.bikemap.net/route/839146
Przebieg mozemy sobie zmodyfikowac i przedłużyc.
Zbiórke proponuje tam gdzie ostatnio tzn.Likusy,ul.Bałtycka przy ekonomiku godz.9.00
(niedziela 06.03)
dodam kilka fotek z objazdu
Redykajny(bez sniegu;)
jak warunki pozwolą to zajedziemy po drodze w Brąswaldzkie lasy,zwierzyny tam nie brakuje;
okolica Różynki...czysto ,sucho i przyjemnie...
Ochotnicy wystąp..!
Zrobilem maly rekonesans po okolicy i zapewniam ze bedzie z \"..górki i płasko\"
Drogi w dobrym stanie,szutrówki gladkie od sniegu(w niedziele moze go nie byc;) a asfalty suche.Wg prognozy ma byc ok -4st i slonecznie.
Przy okazji poszukamy wiosny! Start z likus,zaliczymy Brąswald,Barkwede,Rózynke i Jonkowo..
Trasa liczy ok 55km,wstepny zarys tutaj:
www.bikemap.net/route/839146
Przebieg mozemy sobie zmodyfikowac i przedłużyc.
Zbiórke proponuje tam gdzie ostatnio tzn.Likusy,ul.Bałtycka przy ekonomiku godz.9.00
(niedziela 06.03)
dodam kilka fotek z objazdu
Redykajny(bez sniegu;)
jak warunki pozwolą to zajedziemy po drodze w Brąswaldzkie lasy,zwierzyny tam nie brakuje;
okolica Różynki...czysto ,sucho i przyjemnie...
Ochotnicy wystąp..!
Ostatnia2011/03/02 22:00 edycja: marcin od.
Czas generowania strony: 0.083 s.
- Jesteś tutaj:
- Home
- Forum
- Olsztyn. Aktywnie!
- Rajdy długie (zaawansowane)
- "Tropem Napoleona" -Rajd Dziki 06.03.11