16 kwietnia >> kto chce pobłądzić?
- i bike you*
- Autor
- Wylogowany
2011/05/06 15:11 #1722
przez i bike you*
Replied by i bike you* on topic O:08 maja >> kolejny rajd na orientację
dzisiaj dzwoniłem do nich w celu zapisania się, ale dostałem info, że impreza jest przeniesiona!
szkoda...
dam znać jak dostanę od nich nową rozpiskę tego rajdu.
szkoda...
dam znać jak dostanę od nich nową rozpiskę tego rajdu.
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
- i bike you*
- Autor
- Wylogowany
2011/05/05 00:12 - 2011/05/05 00:24 #1713
przez i bike you*
Replied by i bike you* on topic 08 maja >> kolejny rajd na orientację
KOLEJNE ZAPROSZENIE DO STWORZENIA 2-OSOBOWEJ DRUŻYNY
(LUB UDZIAŁU NIEZALEŻNEGO OD MOJEJ PROPOZYCJI )
8 maja w ośrodku AndersLand (www.andersland.pl/aktualnosci-czytaj/14/...y-rajd-na-orientacje) odbędzie się \"I Guzowy rajd rowerowy na orientację\".
Kategoria Junior – młodzież w wieku od 12 do 16 lat
Kategoria dorośli – od 16 lat wzwyż
Zapewniają atrakcyjne nagrody dla obydwu kategorii wiekowych, 2 butelki wody mineralnej (0,5l), mapy terenu, karty zawodników, zaplecze sanitarne, numerację zawodników, ognisko końcowe wraz z grochówką lub kiełbaskami, atrakcyjne nagrody.
Zasady: Znalezienie na czas zaznaczonych na mapie (1:20 000) punktów kontrolnych i wypełnienie karty zadań do końcowej punktacji (orienteering).
Drużyny jedno lub dwuosobowe (kategoria junior wymagane dwuosobowe)
Długość i poziom trasy: około 20 km, różnice poziomów maks. 40 metrów, amatorska
Godziny: 9.00- 12.00
Wymagane od uczestników: kompas lub busola, własny rower.
Zgłoszenia uczestników do: 6.05.2011 na Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub tel. 089 5131218, 500 127 526.
Jutro dowiem się co znaczają te godziny trwania imprezy, bo jeśli nie trzeba byc punktualnie o 9:00 na starcie, to rano podjechałbym do Sętala pociągiem, aby nie przesadzić z \"rozgrzewką\" przed startem i nie musieć w niedzielę wstawać ok. 7:00.
Osoby chętne do wspólnej jazdy > Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub 507 617 656.
(LUB UDZIAŁU NIEZALEŻNEGO OD MOJEJ PROPOZYCJI )
8 maja w ośrodku AndersLand (www.andersland.pl/aktualnosci-czytaj/14/...y-rajd-na-orientacje) odbędzie się \"I Guzowy rajd rowerowy na orientację\".
Kategoria Junior – młodzież w wieku od 12 do 16 lat
Kategoria dorośli – od 16 lat wzwyż
Zapewniają atrakcyjne nagrody dla obydwu kategorii wiekowych, 2 butelki wody mineralnej (0,5l), mapy terenu, karty zawodników, zaplecze sanitarne, numerację zawodników, ognisko końcowe wraz z grochówką lub kiełbaskami, atrakcyjne nagrody.
Zasady: Znalezienie na czas zaznaczonych na mapie (1:20 000) punktów kontrolnych i wypełnienie karty zadań do końcowej punktacji (orienteering).
Drużyny jedno lub dwuosobowe (kategoria junior wymagane dwuosobowe)
Długość i poziom trasy: około 20 km, różnice poziomów maks. 40 metrów, amatorska
Godziny: 9.00- 12.00
Wymagane od uczestników: kompas lub busola, własny rower.
Zgłoszenia uczestników do: 6.05.2011 na Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub tel. 089 5131218, 500 127 526.
Jutro dowiem się co znaczają te godziny trwania imprezy, bo jeśli nie trzeba byc punktualnie o 9:00 na starcie, to rano podjechałbym do Sętala pociągiem, aby nie przesadzić z \"rozgrzewką\" przed startem i nie musieć w niedzielę wstawać ok. 7:00.
Osoby chętne do wspólnej jazdy > Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub 507 617 656.
Ostatnia2011/05/05 00:24 edycja: i bike you* od.
- i bike you*
- Autor
- Wylogowany
2011/05/05 00:00 - 2011/05/05 00:07 #1712
przez i bike you*
Replied by i bike you* on topic O:16 kwietnia >> kto chce pobłądzić?
Rozpocząłem ten temat, a nawet nie przedstawiłem wyników poszukiwania kompana/kompanki do wspólnego błądzenia.
Krótko: regulaminową drużynę stworzyliśmy z Dorotą i ostatecznie wygraliśmy rywalizację drużynową
^ planowanie jest najważniejsze od momentu otrzymania mapy.
^ Paweł też planuje
^ sympatyczne stado owiec prowadzi nas do jednego z punktów kontrolnych:)
^ bardzo miła obfitość cennych i przydatnych nagród + dyplomy i szprychówki
Krótko: regulaminową drużynę stworzyliśmy z Dorotą i ostatecznie wygraliśmy rywalizację drużynową
^ planowanie jest najważniejsze od momentu otrzymania mapy.
^ Paweł też planuje
^ sympatyczne stado owiec prowadzi nas do jednego z punktów kontrolnych:)
^ bardzo miła obfitość cennych i przydatnych nagród + dyplomy i szprychówki
Ostatnia2011/05/05 00:07 edycja: i bike you* od.
- maciejza
- Wylogowany
Mniej
Więcej
2011/04/20 08:09 #1605
przez maciejza
Replied by maciejza on topic O:16 kwietnia >> kto chce pobłądzić?
Dzięki za organizację.
Nocna rowerowa była stosunkowo łatwa, ale dostarczyła nie mało zabawy i potu na czole.
Zasługa zapewne lokalizacji lampionów w pobliżu ciągu dróg, a także braku punktów mylących.
\"Gifty\" za udział wyjątkowo udane i przydatne. Szkoda, że ścigaliśmy się tylko z księżycem ...
Nie mogę się doczekać kolejnej edycji, gdzie planuję zrobić dzienną i nocną za jednym zamachem.
Jeszcze raz dzięki.
Nocna rowerowa była stosunkowo łatwa, ale dostarczyła nie mało zabawy i potu na czole.
Zasługa zapewne lokalizacji lampionów w pobliżu ciągu dróg, a także braku punktów mylących.
\"Gifty\" za udział wyjątkowo udane i przydatne. Szkoda, że ścigaliśmy się tylko z księżycem ...
Nie mogę się doczekać kolejnej edycji, gdzie planuję zrobić dzienną i nocną za jednym zamachem.
Jeszcze raz dzięki.
- majkel
- Wylogowany
Mniej
Więcej
2011/04/11 07:16 - 2011/04/11 07:16 #1555
przez majkel
Fatal error: Call to undefined method CKunenaTools::getEMailToList() in /home/users/aktywnie/public_html/components/com_kunena/template/default/post.php on line 444
Replied by majkel on topic O:16 kwietnia >> kto chce pobłądzić?
małe poprawki!
Godziny startu trasy PIESZEJ DZIENNEJ 9:00-10:30.
rno.majkel.avx.pl/
Godziny startu trasy PIESZEJ DZIENNEJ 9:00-10:30.
Drużyny PIESZE zachęcamy do zapisywania się przez internet. Szczególnie uczestnicy trasy PIESZEJ NOCNEJ powinni w miarę możliwości skorzystać z tej formy zapisu. Wcześniejszy zapis jest warunkiem otrzymania KOLOROWEJ MAPY na trasie PIESZEJ NOCNEJ!Nie ma potrzeby wcześniejszych zapisów. Karty zgłoszeniowe będą dostępne na starcie.
rno.majkel.avx.pl/
Fatal error: Call to undefined method CKunenaTools::getEMailToList() in /home/users/aktywnie/public_html/components/com_kunena/template/default/post.php on line 444
Ostatnia2011/04/11 07:16 edycja: majkel od.
- i bike you*
- Autor
- Wylogowany
2011/04/11 00:04 - 2011/04/11 00:05 #1554
przez i bike you*
16 kwietnia >> kto chce pobłądzić? was created by i bike you*
Cześć!
Nie musicie się zastanawiać nad planami na sobotę 16 kwietnia
Już wiem co wtedy robicie, ponieważ tego dnia (po raz dwunasty!) rusza Rajd na Orientację \"Vell vincere\". Trasy zaplanowano na terenie pomiędzy Gutkowem i Bukwałdem.
Pełne info o imprezie: www.rowerowy.olsztyn.pl/imprezy-turystyc...ie-do-bladzenia.html
Zgodnie z zapowiedziami, którymi rzucałem na prawo i lewo podczas zapętlonej wycieczki wokół Olsztyna, szukam ludzia do pary, żeby wystartować drużynowo. Aktualnie leczę kolano, więc mojego tempa nie należy się obawiać, ale za to zmysł orientacji i niejakie doświadczenie w takich imprezach mam
Jeśli zdrówko pozwoli, to będę chciał startować także w trasie nocnej i tutaj również chętnie przyjmę propozycję stworzenia teamu.
Proszę o kontakt na: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub 507 617 656 (decyzja może być nawet w ostatniej chwili- na starcie).
Nie musicie się zastanawiać nad planami na sobotę 16 kwietnia
Już wiem co wtedy robicie, ponieważ tego dnia (po raz dwunasty!) rusza Rajd na Orientację \"Vell vincere\". Trasy zaplanowano na terenie pomiędzy Gutkowem i Bukwałdem.
Pełne info o imprezie: www.rowerowy.olsztyn.pl/imprezy-turystyc...ie-do-bladzenia.html
Zgodnie z zapowiedziami, którymi rzucałem na prawo i lewo podczas zapętlonej wycieczki wokół Olsztyna, szukam ludzia do pary, żeby wystartować drużynowo. Aktualnie leczę kolano, więc mojego tempa nie należy się obawiać, ale za to zmysł orientacji i niejakie doświadczenie w takich imprezach mam
Jeśli zdrówko pozwoli, to będę chciał startować także w trasie nocnej i tutaj również chętnie przyjmę propozycję stworzenia teamu.
Proszę o kontakt na: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub 507 617 656 (decyzja może być nawet w ostatniej chwili- na starcie).
Ostatnia2011/04/11 00:05 edycja: i bike you* od.
Czas generowania strony: 0.100 s.
- Jesteś tutaj:
- Home
- Forum
- Olsztyn. Aktywnie!
- Rajdy długie (zaawansowane)
- 16 kwietnia >> kto chce pobłądzić?