24 lipca > Dobre Miasto
- i bike you*
-
- Wylogowany
2011/07/26 22:09 #2276
przez i bike you*
Replied by i bike you* on topic O:24 lipca > Dobre Miasto
mejlik do mnie:
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
fotki postaram się wysłać w jakimś rozsądnym terminie
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
fotki postaram się wysłać w jakimś rozsądnym terminie

Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
- Magdalene
- Wylogowany
Mniej
Więcej
2011/07/26 11:45 #2274
przez Magdalene
Replied by Magdalene on topic O:24 lipca > Dobre Miasto
i bike you* napisał:
Magda: zdjęć mam oczywiście więcej, ale po powrocie do domu przechodzą one przez ocenę mojego wewnętrznego surowego krytyka (urzęduje w mojej głowie:)) i dopiero wtedy decyduję się na zamieszczanie ich w necie.[/quote]
Rozumiem, cenzura musi być
))ale jeśli masz jeszcze jakieś zdjęcia, na których ja jestem to daj znać, podeślę Ci maila i poproszę o przesłanie na pocztę pryw.
Magda: zdjęć mam oczywiście więcej, ale po powrocie do domu przechodzą one przez ocenę mojego wewnętrznego surowego krytyka (urzęduje w mojej głowie:)) i dopiero wtedy decyduję się na zamieszczanie ich w necie.[/quote]
Rozumiem, cenzura musi być

- i bike you*
-
- Wylogowany
2011/07/26 10:35 #2270
przez i bike you*
Ania: tak trzymać!
Magda: zdjęć mam oczywiście więcej, ale po powrocie do domu przechodzą one przez ocenę mojego wewnętrznego surowego krytyka (urzęduje w mojej głowie:)) i dopiero wtedy decyduję się na zamieszczanie ich w necie.
Magda: zdjęć mam oczywiście więcej, ale po powrocie do domu przechodzą one przez ocenę mojego wewnętrznego surowego krytyka (urzęduje w mojej głowie:)) i dopiero wtedy decyduję się na zamieszczanie ich w necie.
- Aniula
- Wylogowany
Mniej
Więcej
2011/07/25 21:46 #2267
przez Aniula
Replied by Aniula on topic O:24 lipca > Dobre Miasto
Ja również bardzo dziękuje za miłą atmosferę, zwłaszcza że to mój pierwszy życiowy rajd
i na pewno będę brała dalej udział
pozdrawiam, Ania z Dobrego Miasta 

- Magdalene
- Wylogowany
Mniej
Więcej
2011/07/25 14:39 #2262
przez Magdalene
bardzo ciekawe opisy zdjęć
)) ale wydaje mi się, że robiłeś ich znacznie więcej;-))????

- i bike you*
-
- Wylogowany
2011/07/25 09:30 - 2011/07/25 10:24 #2259
przez i bike you*
Jednym krótkim zdaniem: było miło, a razem ze wszystkimi uczestnikami/uczestniczkami na medal sprawiła się pogoda 
Mieliśmy też rekordową reprezentację płci pięknej, co bardzo cieszy i oby się rozkręcało tak mocno, jak Panie, które na trasie radziły sobie wspaniale.
^ Spotkanie pod CEiIK na Parkowej. Wszyscy na miejscu, Słońce także:)
^ W kościele w Brąswałdzie.
^ Prawdziwa baba pruska na jednym z leśnych skrzyżowań przy szlaku kopernikowskim (na odcinku Bukwałd-Dobre Miasto).
^ Niewiele dalej (ale nieco ukryty w lesie) stoi kamień książęcy (nazwy nie jestem pewien). Kiedyś bowiem, okoliczne lasy miały charakter niemal lasu \"miejskiego\" i mieszkańcy Olsztyna przybywali tu koleją aby realizować ówczesny projekt \"Allenstein.Active!\"
Krzysiek tłumaczy, że te kamienie to jednocześnie słupy przekazu energii kosmicznej i pokazuje jak można się do tej trakcji podłaczyć
(sorry, to żacik:))
^ Krótki popas w Cerkiewniku.
^ Brama wjzadowa do Bazyliki Mniejszej w Dobrym Mieście.
^ Dziedziniec.
^ Pod Basztą obronną, zwaną Bocianią. Wśród nas Gospodarz tego miejsca, dla którego jeszcze raz WIELKIE brawa za przyjęcie nas!
^ Jeden z licznych detali wewnątrz Baszty. Mieści się tam Muzum historii Dobrego Miasta.
^ Skwapliwie wszyscy wpisują się do Księgi Pamiątkowej tego miejsca.
^ \"Serdeczne podziękowania za piękną gościnę\".
^ Glotowo.
^ Glotowo.
^ Widok na wnętrze Kościoła (na ile pozwoliła krata w drzwiach
^ Piesze zapoznanie z przebiegiem Kalwarii Warmińskiej w Glotowie.
^ A to już meta w Gutkowie.
^ Uczestnicy \"zgrupowania Mątki\", czyli końcówki trasy w nieco dłuższej i forsowniejszej wersji.
^ Mamy kolejnego dokumentalistę wycieczek. SUPER!
^ Już w Lesie Miejskim ujawnili się założyciele Klubu Dziurawej Dętki, którzy zaczęli odprawiać swoje rytuały
^ W Dobrym Mieście Michał także ujawnił swoje sympatie z tym Klubem
I jeszcze mikro galeria pod hasłem \"Uśmiechajta sie ludziska, to bendzieta w jinternecie!\":
pozdrowienia!

Mieliśmy też rekordową reprezentację płci pięknej, co bardzo cieszy i oby się rozkręcało tak mocno, jak Panie, które na trasie radziły sobie wspaniale.
^ Spotkanie pod CEiIK na Parkowej. Wszyscy na miejscu, Słońce także:)
^ W kościele w Brąswałdzie.
^ Prawdziwa baba pruska na jednym z leśnych skrzyżowań przy szlaku kopernikowskim (na odcinku Bukwałd-Dobre Miasto).
^ Niewiele dalej (ale nieco ukryty w lesie) stoi kamień książęcy (nazwy nie jestem pewien). Kiedyś bowiem, okoliczne lasy miały charakter niemal lasu \"miejskiego\" i mieszkańcy Olsztyna przybywali tu koleją aby realizować ówczesny projekt \"Allenstein.Active!\"

Krzysiek tłumaczy, że te kamienie to jednocześnie słupy przekazu energii kosmicznej i pokazuje jak można się do tej trakcji podłaczyć

^ Krótki popas w Cerkiewniku.
^ Brama wjzadowa do Bazyliki Mniejszej w Dobrym Mieście.
^ Dziedziniec.
^ Pod Basztą obronną, zwaną Bocianią. Wśród nas Gospodarz tego miejsca, dla którego jeszcze raz WIELKIE brawa za przyjęcie nas!
^ Jeden z licznych detali wewnątrz Baszty. Mieści się tam Muzum historii Dobrego Miasta.
^ Skwapliwie wszyscy wpisują się do Księgi Pamiątkowej tego miejsca.
^ \"Serdeczne podziękowania za piękną gościnę\".
^ Glotowo.
^ Glotowo.
^ Widok na wnętrze Kościoła (na ile pozwoliła krata w drzwiach

^ Piesze zapoznanie z przebiegiem Kalwarii Warmińskiej w Glotowie.
^ A to już meta w Gutkowie.
^ Uczestnicy \"zgrupowania Mątki\", czyli końcówki trasy w nieco dłuższej i forsowniejszej wersji.
^ Mamy kolejnego dokumentalistę wycieczek. SUPER!

^ Już w Lesie Miejskim ujawnili się założyciele Klubu Dziurawej Dętki, którzy zaczęli odprawiać swoje rytuały

^ W Dobrym Mieście Michał także ujawnił swoje sympatie z tym Klubem

I jeszcze mikro galeria pod hasłem \"Uśmiechajta sie ludziska, to bendzieta w jinternecie!\":
pozdrowienia!
Ostatnia2011/07/25 10:24 edycja: i bike you* od.
- FotoBiker
-
- Wylogowany
Mniej
Więcej
2011/07/24 19:57 - 2011/07/24 20:01 #2258
przez FotoBiker
Replied by FotoBiker on topic O:24 lipca > Dobre Miasto
i tak trzymać
brawa za chęci kontunuowania tego wspaniałego sportu związanego z dwoma kółkami 
a tutaj odemnie zdjęcia z trasy
imageshack.us/g/715/dscf3297i.jpg/
jeżeli ktoś chciałby zdjęcie lub zdjęcia w pełnym formacie, chciał/chciała by nie wrzucano jego/jej zdjęć na forum lub tym podobne to piszcie do mnie na maila
dzięki wszystkim za rajd i do zobaczenia na następnym
pozdrower

a tutaj odemnie zdjęcia z trasy
imageshack.us/g/715/dscf3297i.jpg/
jeżeli ktoś chciałby zdjęcie lub zdjęcia w pełnym formacie, chciał/chciała by nie wrzucano jego/jej zdjęć na forum lub tym podobne to piszcie do mnie na maila

dzięki wszystkim za rajd i do zobaczenia na następnym

pozdrower
Ostatnia2011/07/24 20:01 edycja: FotoBiker od.
- Magdalene
- Wylogowany
Mniej
Więcej
2011/07/24 18:30 #2257
przez Magdalene
Wielkie dzięki wszystkim \"zapaleńcom\" rowerowym, którzy wpadli na genialny pomysł stworzenia wszelkiego rodzaju rajdów na rowerze!!
)Byłam pierwszy raz, dostałam wycisk, ale było fantastycznie!!!!
)Super ekipa,doskonała organizacja, przesympatyczna atmosfera i super trasa. Polecam wszystkim, którzy jeszcze się wahają
)ja zamierzam kontynuować rozpoczęte dzieło kształtowania swojej kondycji na rowerze;-))

- i bike you*
-
- Wylogowany
2011/07/21 23:48 #2248
przez i bike you*
Pytanie 1: Wycieczka kończy się w Olsztynie ?
tak, powrót od strony Gutkowa, więc meta na ul. Bałtyckiej.
Pytanie 2: O której planowane jest zakończenie?
Około 15:30. sporo zależy od pogody, wystąpienia lub braku nieprzewidzianych sytuacji, ale okolice g. 15:30 są realne.
zapraszamy:)
tak, powrót od strony Gutkowa, więc meta na ul. Bałtyckiej.
Około 15:30. sporo zależy od pogody, wystąpienia lub braku nieprzewidzianych sytuacji, ale okolice g. 15:30 są realne.
zapraszamy:)
- emcztery
- Wylogowany
Mniej
Więcej
2011/07/21 17:43 #2247
przez emcztery
Replied by emcztery on topic O:24 lipca > Dobre Miasto
Witam
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- i bike you*
-
- Wylogowany
2011/07/21 13:38 #2243
przez i bike you*
\"mała\" modyfikacja zaproszenia.
z przyczyn organizacyjnych nie odbędzie się Jarmark \"Ręką Dzieło\" w Dobrym Mieście...
reszta informacji aktualna, a pewnie jeszcze jakaś atrakcja dojdzie w tracie wycieczki.
zapraszamy & do zobaczenia!
z przyczyn organizacyjnych nie odbędzie się Jarmark \"Ręką Dzieło\" w Dobrym Mieście...

reszta informacji aktualna, a pewnie jeszcze jakaś atrakcja dojdzie w tracie wycieczki.
zapraszamy & do zobaczenia!
- michal4r
- Autor
- Wylogowany
Mniej
Więcej
2011/07/17 23:13 - 2011/07/17 23:33 #2216
przez michal4r
24 lipca > Dobre Miasto was created by michal4r
Zapraszamy na kolejną oficjalną wycieczkę Olsztyn aktywnie, której głównym celem będzie VII Letni Jarmark Sztuki i Rękodzieła w Dobrym Mieście. Ponadto odwiedzimy „Basztę Bocianią” oraz pobliską Kalwarię Warmińską w Głotowie. Na rzecz ciekawej wycieczki z pewnością zapracuje także Przyroda, malownicze pola, lasy, jeziora , łąki…to wszystko czeka na nas już 24 lipca (niedziela)
Start o godzinie 9:30 przed budynkiem CEiK-u ul. Parkowa 1 , dystans około 75 km
Rajd poprowadzi Michał Żmijewski , Przewodnikiem będzie Krzysztof Rowiński
Uczestnicy wycieczki mogą wziąć udział w szeregu konkursach:
- \"Rowerowa Rodzina\"- co najmniej 2-osobowa reprezentacja rodziny otrzyma książeczki do gromadzenia potwierdzeń udzialu w kolejnych rowerowych imprezach Olsztyn.Aktywnie! i JAdę, NIE TANKUJĘ
- najbardziej aktywny uczestnik Olsztyn.Aktywnie!. Kolejne książeczka do gromadzenia potwierdzeń udziału we wszystkich (dowolnych) imprezach Olsztyn.Aktywnie!
- konkurs sklepów Olimp, gdzie po każdej wycieczce można wylosować jedną z pięciu koszulek Olsztyn.Aktywnie! Są to bdb jakościowo koszulki Nike z krótkim rękawem z \'oddychającego\' materiału. Podstawą udziału będą kupony Olimpu rozdawane przez organizatorów wycieczki. Kupon upoważnia także do dokonania zakupów w Olimpie z rabatem 20%! Na wykorzystanie kuponu mamy 7 dni od danej wycieczki.
Start o godzinie 9:30 przed budynkiem CEiK-u ul. Parkowa 1 , dystans około 75 km
Rajd poprowadzi Michał Żmijewski , Przewodnikiem będzie Krzysztof Rowiński
Uczestnicy wycieczki mogą wziąć udział w szeregu konkursach:
- \"Rowerowa Rodzina\"- co najmniej 2-osobowa reprezentacja rodziny otrzyma książeczki do gromadzenia potwierdzeń udzialu w kolejnych rowerowych imprezach Olsztyn.Aktywnie! i JAdę, NIE TANKUJĘ
- najbardziej aktywny uczestnik Olsztyn.Aktywnie!. Kolejne książeczka do gromadzenia potwierdzeń udziału we wszystkich (dowolnych) imprezach Olsztyn.Aktywnie!
- konkurs sklepów Olimp, gdzie po każdej wycieczce można wylosować jedną z pięciu koszulek Olsztyn.Aktywnie! Są to bdb jakościowo koszulki Nike z krótkim rękawem z \'oddychającego\' materiału. Podstawą udziału będą kupony Olimpu rozdawane przez organizatorów wycieczki. Kupon upoważnia także do dokonania zakupów w Olimpie z rabatem 20%! Na wykorzystanie kuponu mamy 7 dni od danej wycieczki.
Ostatnia2011/07/17 23:33 edycja: michal4r od.
Czas generowania strony: 0.093 s.
- Jesteś tutaj:
-
Home
-
Forum
-
Olsztyn. Aktywnie!
-
Rajdy długie (zaawansowane)
- 24 lipca > Dobre Miasto