Mazovia MTB maraton w Olsztynie 06.05.2012
- kr0peczka
- Wylogowany
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
- marcin
- Wylogowany
Bo na tą chwile wszyscy chyba celują na Fit.
- Aśka
- Wylogowany
- Mateusz
- Wylogowany
Jeżeli korzystacie z Facebooka to zapraszam również tutaj : www.facebook.com/events/324492947602092/
Do zobaczenia!
- i bike you*
- Wylogowany
Już niebawem pełna informacja i poświąteczny wór pełen ciekawych bonusów dla tych, co znajdą ochotę na bardziej \'zaawansowane\' i regularne pedałowanie w tym sezonie.
- TomaszK
- Autor
- Wylogowany
Patronat obejmie Olsztyn a treningami zajmie się grupa kolarska WKR FAN XC. Za każdym razem będziemy spotykać się na stoku w Kortowie gdzie podzielimy się na dwie grupy w zależności od stopnia zaawansowania. Ja poprowadzę grupę początkującą a kolega poprowadzi grupę zaawansowaną.
Pierwszy trening zapoznawczy odbędzie się 17 marca na inauguracji Olsztyn Aktywnie! Kolejny 25 marca. Więcej informacji i bardziej oficjalnych poda nasz Oficer Rowerowy .
Ponownie serdecznie zapraszam na treningi.
- marcin
- Wylogowany
Na Mazovii jade na Mega.
- WojtekJaroty
- Wylogowany
Rok temu jechałem Fita, w tym roku też chyba przy tym pozostanę. Cieszę się, że Mazovia idzie po terenach \"moich\" wypadów rowerowych
- TomaszK
- Autor
- Wylogowany
Fit to faktycznie teren bez wybojów ale takie było założenie na ten rok przy jego tworzeniu. Flagowy jest MEGA.
- bruno
- Wylogowany
I czy jakaś ograniczona ilość miejsc jest?
btw. część trasy fit idealnie nadaje się do tras biegowych na nartach.. przetestowałem wczoraj
- TomaszK
- Autor
- Wylogowany
Informuję, że bez kasku nie będzie można uczestniczyć w treningu. Osobiście miałem kilka niespodziewanych wywrotek i więcej ryzykować nie mam zamiaru.
- i bike you*
- Wylogowany
Zatem zacznij rozglądać się za rowerem MTB, a na pewno będziesz zadowolona z treningów
Super, że Tomek zainicjował i ciągnie ten temat
- Monia
- Wylogowany
- bruno
- Wylogowany
- TomaszK
- Autor
- Wylogowany
Zaczniemy od objazdu Fit, potem Mega. Dokładna rozpiska jeszcze pojawi się.
Treningi będą pod banderą Warmińskiego Klubu Rowerowego i od 17 marca rozpoczną się treningi z podziałem na stopień zaawansowania ale o tym będzie jeszcze głośno
- sulivia
- Wylogowany
- tomo100
- Wylogowany
- tom
- Wylogowany
Bardzo chętnie się podłączę.
- i bike you*
- Wylogowany
na 100% będę brał w tym udział (jeśli tylko zdrowie pozwoli i sprzęt przetrzyma), bo po dwóch treningach w Lesie Miejskim (robionych w 2011) oraz dwóch startach w Mazovii widzę, że najlepszą formą doskonalenia techniki i formy jest spotkanie z lepszymi od siebie. Zwłaszcza spotkanie na płaszczyźnie koleżeńskiej i \"edukacyjnej\".
Tak jak na trasach dzielimy się ciekawostkami i mniej znanymi miejscówkami, tak samo na tym co zapowiada Tomek zapewne będzie wiele przydatnych informacji (& wg mnie nie tylko dla wyżyłowanych i wycieniowanych hartów na ultra-fajnych rowerach )
aby być trochę tajemniczym napiszę, że Mazovia to nie jedyna okazja do maratońskich startów, która przytrafi się w Olsztynie w tym roku
więcej w tzw. \"wkrótce\"
- TomaszK
- Autor
- Wylogowany
Treningi ustawimy tak aby nie kolidowały z dzikimi oraz zorganizowanymi rajdami.
- Jesteś tutaj:
- Home
- Forum
- Olsztyn. Aktywnie!
- Rajdy długie (zaawansowane)
- Mazovia MTB maraton w Olsztynie 06.05.2012