Rajd dziki 22 dwudniowy - Wysoczyzna Elbląska
- Krysia
- Wylogowany
Mniej
Więcej
2012/08/23 09:24 #4250
przez Krysia
Replied by Krysia on topic O:Rajd dziki 22 dwudniowy - Wysoczyzna Elbląska
A spanie gdzie by było?
Bo musze być w sobotę rano w pracy, ale potem mam już wolne, więc na nocleg mogłabym dojechać.
Bo musze być w sobotę rano w pracy, ale potem mam już wolne, więc na nocleg mogłabym dojechać.
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
- Wisia
- Autor
- Wylogowany
Mniej
Więcej
2012/08/22 23:51 - 2012/08/23 10:54 #4249
przez Wisia
Replied by Wisia on topic O:Rajd dziki 22 dwudniowy - Wysoczyzna Elbląska
Trasa w trakcie dopracowywania. Pod koniec tygodnia (no może na początku przyszłego ) podam więcej szczegółów co do trasy i noclegu. Fajnie by było Marcin jakbyś do nas dołączył w niedzielę - na razie ekipa jest kilkuosobowa ) i same doborowe towarzystwo
Ostatnia2012/08/23 10:54 edycja: Wisia od.
- marcin
- Wylogowany
Mniej
Więcej
2012/08/22 11:27 #4247
przez marcin
Replied by marcin on topic O:Rajd dziki 22 dwudniowy - Wysoczyzna Elbląska
Wisia możesz podac jaka trase planujecie na ten rajd? tzn,skrótowo miejscowości?
Interesuje mnie niedziela 02.09 bo jade na Wysoczyzne po trasie:Suchacz,Kadyny,Braniewo..może spotkamy sie na szlaku.
Jade niezależnie bo na dwudniowy nie mogę sie zabrac,jakby trasa była zbieżna w małym stopniu to chętnie sie podłącze.
Pozdro
Interesuje mnie niedziela 02.09 bo jade na Wysoczyzne po trasie:Suchacz,Kadyny,Braniewo..może spotkamy sie na szlaku.
Jade niezależnie bo na dwudniowy nie mogę sie zabrac,jakby trasa była zbieżna w małym stopniu to chętnie sie podłącze.
Pozdro
- TomaszK
- Wylogowany
Mniej
Więcej
2012/08/18 20:50 #4233
przez TomaszK
Replied by TomaszK on topic O:Rajd dziki 22 dwudniowy - Wysoczyzna Elbląska
Rok temu w ramach rajdu na orientację zwiedziłem kawał terenu i mogę polecić parę miejscówek:
1. Święty Kamień - pomiędzy Tolkmickiem a Fromborkiem, ciężko dojechać ale warto, lokalizacja na plaży.
2. Kadyny i Kapliczka na wzgórzu, na górę prowadzą malownicze schody.
3. Raczki Elbląskie - najniższy punkt w Polsce
4. Bażantarnia i okolice - bardzo ładny i pofałdowany teren, liczne strumienie i pomniki przyrody. Znajduje się tam także Obelisk Augusta Papau ale trzeba posiadać dokładną mapę, ciężko trafić.
1. Święty Kamień - pomiędzy Tolkmickiem a Fromborkiem, ciężko dojechać ale warto, lokalizacja na plaży.
2. Kadyny i Kapliczka na wzgórzu, na górę prowadzą malownicze schody.
3. Raczki Elbląskie - najniższy punkt w Polsce
4. Bażantarnia i okolice - bardzo ładny i pofałdowany teren, liczne strumienie i pomniki przyrody. Znajduje się tam także Obelisk Augusta Papau ale trzeba posiadać dokładną mapę, ciężko trafić.
- sulivia
- Wylogowany
Mniej
Więcej
2012/08/18 07:18 #4231
przez sulivia
Replied by sulivia on topic O:Rajd dziki 22 dwudniowy - Wysoczyzna Elbląska
Od dawna chciałam zwiedzić wspomniane tereny Wysoczyzny Elbląskiej. Teraz jest okazja zrobić to w towarzystwie kolegów cyklistów. Zgłaszam swój akces
- Wisia
- Autor
- Wylogowany
Mniej
Więcej
2012/08/16 21:32 #4225
przez Wisia
Rajd dziki 22 dwudniowy - Wysoczyzna Elbląska was created by Wisia
Na ostatnim oficjalnym rajdzie rozmawialiśmy o wyjeździe dwudniowym i ustaliliśmy:
termin: 1-2.09 (wyjazd sobota rano o 8.30 do Elbląga, powrót niedziela wieczorem)
trasa: szeroko rozumiana Wysoczyzna Elbląska
nocleg: kwatery prywatne lub schronisko (będziemy szukać noclegu tak max.do 40 zł)
Szczegóły wyjazdu wkrótce.
Potrzebne jest jednak orientacyjna liczba osób by rezerwować noclegi
Dajcie proszę znać do 26.08 (niedziela) kto planuje jechać.
termin: 1-2.09 (wyjazd sobota rano o 8.30 do Elbląga, powrót niedziela wieczorem)
trasa: szeroko rozumiana Wysoczyzna Elbląska
nocleg: kwatery prywatne lub schronisko (będziemy szukać noclegu tak max.do 40 zł)
Szczegóły wyjazdu wkrótce.
Potrzebne jest jednak orientacyjna liczba osób by rezerwować noclegi
Dajcie proszę znać do 26.08 (niedziela) kto planuje jechać.
Czas generowania strony: 0.070 s.
- Jesteś tutaj:
- Home
- Forum
- Olsztyn. Aktywnie!
- Rajdy długie (zaawansowane)
- Rajd dziki 22 dwudniowy - Wysoczyzna Elbląska