Rajd dziki - Krutynia rowerem - trzydniówka.

Więcej
2015/08/18 20:28 - 2015/09/08 22:31 #6654 przez majkel

Fatal error: Call to undefined method CKunenaTools::getEMailToList() in /home/users/aktywnie/public_html/components/com_kunena/template/default/post.php on line 444
Załączniki:
Ostatnia2015/09/08 22:31 edycja: majkel od.
Za tę wiadomość podziękował(a): Maro

Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2015/08/12 22:16 #6646 przez i bike you*
Replied by i bike you* on topic Rajd dziki - Krutynia rowerem - trzydniówka.
Marek Citi, super że jesteś także na forum :)
Dobrze, że pokazujesz zdjęcia, bo zaczęły krążyć pogłoski, że stale zapominasz założyć kliszę w nowym aparacie ;) POZDROWIENIA!

Więcej
2015/08/12 09:29 #6645 przez Marek Citi
Replied by Marek Citi on topic Rajd dziki - Krutynia rowerem - trzydniówka.
Tak jak obiecałem prezentuję kolejne zdjęcia w wycieczki do Spychowa. Tym razem relacja z drugiego (dla mnie, a trzeciego dla części uczestników) dnia wyprawy. Zaczęliśmy od "niedźwiedziego" kamienia, następnie pognaliśmy drogami Równiny Mazurskiej, raczyliśmy się przepysznymi jagodziankami prosto od "producenta" z porannego wypieku i na koniec malowniczą, pagórkowatą trasą wzdłuż Jeziora Mokrego dotarliśmy do Spychowa. Relacja fotograficzna: goo.gl/photos/ZpeduLxBN9jvecgq8.

Pozdrawiam,
Marek
Za tę wiadomość podziękował(a): marcin, sulivia, Maro

Więcej
2015/08/11 09:19 #6644 przez Marek Citi
Replied by Marek Citi on topic Rajd dziki - Krutynia rowerem - trzydniówka.
No i wreszcie nastała ta chwila. Utworzyłem profil i obiecuję, że teraz będę już udostępniał swoje fotki. W moim "debiucie" załączam link do zdjęć wykonanych w sobotę, 1 sierpnia. Będzie trochę podobnych ujęć do tych wykonanych przez Darka. Uznałem jednak, że warto poddać je ocenie Dzikusów i wszystkich odwiedzających Forum. Link do moich zdjęć goo.gl/photos/mTSevwuz3ya9jbWM8.

Pozdrawiam,
Marek
Za tę wiadomość podziękował(a): marcin, Maro

Więcej
2015/08/10 18:25 #6641 przez Darek

Więcej
2015/08/08 01:36 #6636 przez i bike you*
Replied by i bike you* on topic Rajd dziki - Krutynia rowerem - trzydniówka.
Peleton jak się patrzy!
BRAWA dla Organizatora!

Więcej
2015/08/05 08:57 - 2015/08/05 09:10 #6631 przez Maro
Rajd dziki "Krutynia rowerem" przeszedł do historii. O naszej bazie noclegowej nie będę się rozpisywał. Pogoda dopisała jak najbardziej. Może z soboty na niedzielę to troszkę przesadziła z temperaturą za niską jak na pierwszy dzień sierpnia. W końcu to środek wakacji. Ilość uczestników "dzikusów" wzrastała z dnia na dzień i tak w niedzielę było nas 16-stu rowerzystów. Pierwszy dzień wyprawy zwiedzamy dwa szlaki: Juranda i Ostatniego Niedźwiedzia. Drugi dzień objazd począwszy od Równiny Mazurskiej po Krainę Wielkich jezior Mazurskich, Jeziora: Zyzdrój Mały, Krawno, Tejsowa, Gant, Białe, Dłużec, Kujno, Krzywe, Brejdyny, Wągiel, Majcz. W zapowiedziach pisałem o niewielkich wzniesieniach i tu koryguję, górki były porządne i mało tego jeszcze piaszczyste podjazdy. Powrót przez Uktę i tu przecinaliśmy rzekę Krutynię. Trzeci dzień to już Równina Mazurska. Tu zahaczyliśmy o Puszczę Piską. Po drodze skosztowaliśmy przepysznych jagodzianek. Mój przebieg trzydniowej wycieczki wyniósł 261 km. Ogromne podziękowania dla Majkela za przewodnictwo na szlakach :)

Załączniki:
Ostatnia2015/08/05 09:10 edycja: Maro od.

Więcej
2015/07/26 20:29 #6611 przez Maro
Dziś z Majkelem i Grześkiem zrobiliśmy mały rekonesans terenów Krutyni. Już cieszę się na najbliższy wyjazd, tereny przepiękne, w lesie piaski, mało podjazdów, zakwaterowanie naprawdę będziemy mieli na wysokim poziomie, nasza Pani gospodyni - przemiła, ps: jest salon z kominkiem :)
Garść zdjęć z dzisiejszej wyprawy:
plus.google.com/114778731340917873387/posts/AKBBqaK2vBo
Za tę wiadomość podziękował(a): kr0peczka

Więcej
2015/07/16 12:24 - 2015/07/17 10:19 #6589 przez Maro
Zapraszam na kolejny rajd dziki w terminie 31.07.-02.08. Zjeździmy rowerami szlak rzeki Krutyni. Nocujemy w miejscowości Spychowo (30zł/doba) www.eholiday.pl/noclegi-tv7594.html. Wyżywienie we własnym zakresie, mamy do dyspozycji kuchnię, podwórko, grill itd... Przewodnikiem na wypadach rowerowych będzie oczywiście Majkel. Zgłoszenia telefoniczne do mnie najpóźniej do 21.07. Zapraszam.
Ostatnia2015/07/17 10:19 edycja: Maro od.

Czas generowania strony: 0.155 s.
Zasilane przez Forum Kunena